Н

Наталья Демина
За все існуюче буття
мого таємного життя
сьогодні вперше я — тобі
сказала: Ні.
Так. Я чекала, як завжди,
я знала, що подзвониш Ти,
та, як не дивно,
все одно сказала: Ні.
Ти не питай мене чому,
сьогодні просто я засну,
і буду бачити у сні,
як знов кажу Тобі я: Ні.