доброго Бога

Тереза Славович
В наших сутінках дим і попіл
Світання марне
А я так вас любив за очі й канапку з медом
Я кохав вас до смерті
Зостався живий і за це був покараний
Я листуюся з янголом
З нашого синього неба
Він сказав ,що ви сива й брудна дурепа
Не варто плакати
Й цілувати асфальт по якому пройшли ваші ноги
Значить Бог вам суддя ,
Та якщо Вам мине, це за марно
Я вже більше не зможу
Вірити в Вашого  доброго Бога.