Вiтер надiй

Александр Гоменюк
Світло було на небі, а в очах була біль
Ти кохала без тями колисанку надій
Чепурила дитину, посміхалась, сумна
А навколо наметів починалась зима

Давай вставай, давай не спи
Складай вірші – по них живи
Міцно тримають руки вогонь
В серці життя прокидається знов!

Не потрібні ті грати, і той палений лід
Помаранчем був вкритий сивий вітер надій
За свою Бітьківщину – поставали сини
На Майдані здійснялось відокремлення мрій

Давай прокидайся, настала пора
За наше майбутнє піднять прапора
Міцно тримають руки вогонь
В серці життя прокидається знов!