Просто бажаю робити чомусь саме так

Наталья Демина
Ніхто не помітить нікому не скажеш
Та я зрозумію відчую побачу чуття
Каламутнії очі відкриють мені
Твої схованки ночі не добрі не злі
Побажання врахую ніде не подінуся
Я теж не волію заснути можливо
Коли зійде сонце прокинуся
Може я тільки засну коли зійде воно.
 Спати потрібно від сходу до заходу
 якщо інакше то слід вжити заходів
 щодо поліпшення якості бачення
 переді сном не дивись телебачення.
Мої мотиви не мають пояснення
Просто бажаю робити чомусь саме так
Як роблю несвідомо прокинутись
Кави з вогнем і лимоном напитись десь
Якщо питання лишаться незайманими
Щодо того хто любить мене а хто ні
Буду тоді зігрівати себе коньяком
А не кавою і вириватися з сну
Із останнім дзвінком того самого
Що називають світанок його.
 Спати потрібно від сходу до заходу
 якщо інакше то слід вжити заходів
 щодо поліпшення якості бачення
 переді сном подивись телебачення.
Стелі в абстракціях вікна відчинені
Голову паморочить доброчинне
Дійство веселого скляного келиха
Не вистачає настирного Пелиха
Сонце вирішує часу характери
Наші бажання в прихованій камері
Хто здогадається той святкуватиме
Місячним сяйвом себе відчуватиме.
 Спати потрібно від сходу до заходу
 якщо інакше то слід вжити заходів
 щодо поліпшення якості бачення.
 Ти кольорове моє телебачення.