Брудними долонями торкаюся скроней

Наталья Демина
Валяюся долі і каюся долі
Брудними долонями торкаюся скроней
Позбутися б болю закляття говорю
А він не щезає його не здолаю
Боротися маю та долі валяюсь
І каюсь і лаюсь і страшно вагаюсь
Не маю сил встати і переконати себе
Що я сильна ні в чому не винна
Я тільки брудна трохи але ще встигну
Піднятися встати і вже не валятися
Варто було б через шо перейматися