Coca-Colа

Наталья Демина
Ти був таким стрімкоголовим
неначе той метеорит
ми пили теплу Coca-Colу
задравши ноги догори
кінчилась Cola, я зітхнула
в магнітофоні загуло
ми поряд тихо так заснули
і більш нічого не було