Ðûçüìû-40

Àíäðåé Áåëë
Âñå ðûçüìû ñîñòàâëåíû â ñîàâòîðñòâå ñ Áèëëîì Ì.

Ñòèõè.ðó íå ïðèçíà¸ò äèàêðèòè÷åñêèõ çíàêîâ (accent aigu, grave è ò.ä.)

Writers’ Block – äîì ïèñàòåëåé

Unitas – unitaz

Loire – lawyer

Lotki – latkes – Aladin

Ñýð – ñûð – sir

Ìîëü – moglie – mollusk

Goaleiter (governor of Goa)

Chronology – study of watches

Different places have different faces and phases

L’orangerie s’arrangera

Poached – pooched – empecher

Sin with ñûí
Le son de mon ñûí

Étouffer – to make tough

Curio-city

Salad-arity
Salad-in
Congested passages – òîëïû â Ïàññàæå

A demain – ottoman

Penitence – a hard on

Heiresstocracy -- hairystocracy

Belles lettres – Bill’s letters

Ara-fat – Ara-thin