Песенка Снегурочки

Лола Коломенская
петь на мотив Shocking Blue
//"Venus"

origin

A goddess on a mountain top
burning like a silver flame,
Summit of beauty and love,
and Venus was her name.
She's got it, yeah baby, she's got it.
I'm your Venus, I'm your fire at your desire.

Her weapon's are her crystal eyes
making every man mad.
Black as the dark night she was,
got what no one else had.
She's got it, yeah baby, she's got it.
I'm your Venus, I'm your fire at your desire.
Well, I'm your Venus, I'm your fire at your desire.

а терь - по-нашему:!

Здравствуй, Дедушка Мороз!
Не спеши меня ругать...
Ты подарки всем принес,
Дай мне баксов 5!
Я в баре
Сижу и рыдаю:
Подогрели, обобрали
Меня в баре.

Я пела в баре ровно час
Караоку ей-же-ей!
Ну же, Дедуля, еще раз
Горе внучку пожалей!

Я знаю,
Девчонка я злая
Ледяная вся такая...
Но я таю,
Когда в баре караока
Заиграет
А-а-а...