Я НЕ ЗНАЮ ЩО...

Грабовый Олег
                Я не знаю що за диво
                Скоїлось зi мною.
                Ти така дуже вродлива,
                Хороша собою.

                Я до тебе залицявся
                Ой, як серце билось!
                I любить тебе я клявся
                Але що зробилось?

                Ти на мене не дивилась
                А тiльки смiялась.
                А верба в лузi схилилась...
                От i ми розстались.

                Наша юнiсть десь осталась
                Далеко-далеко.
                А на хатi все гнiздилась
                Кожен рiк лелека...