Рызьмы-48

Андрей Белл
Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

Missouri (misery) loves company – the hospitable state

Kristo – a wrap artist

Old Popov – (proto)Popov

Spik (speak) like a spik
I spigg like a Spik

From Stalin to Stallone, from Lenin to Lennon

Forty-sicond St.

St. Pat drove the serpents from Ireland

Tai ping rebellion

Gayographer – jewographer

Вруны – рвуны

“cuticle” cute

anus mirabilis

Красивая – крысивая

Hommelet – a small man

The age of enceinte (of consent)

Coquetry leads to cuckoldry

Up your alley
Up your valley

Stak(h)anovite (from “стакан” – a glass maker

The Быт (beet) generation poets

Napkin – dime for a nap