Дитятко

David Alonsky
Моє дитятко золоте,
Прийдешній птах в краю печалів…
Між золотавими дощами
Чим твоє серце проросте?

Достиглі зорі в світ обтяжний
Впадуть між росами буття.
Моя дитина бідолашна,
Тоненька гілочка зілля.

О, серця рай в скорботнім краї,
Чи світ посіяний зійде?..
Дитина світу золотава!
Де й голівонька припаде…