Ми дос

Птиц Говорун
Ми досі
В цім світі
чорного неба та асфальту.
Ми босі.
Хтось грає на скрипці
хтось на альті….

Дивились в дзеркАла,
пили гіркий розцвіт.
Губка смоктає каву,
Губи шепочуть : «Досить.»

Вітер співає листю, куди
впасти
Цей не значний вітер хвилює твої
пасма…

На двОрі –
трава….
Не твОї –
слова….

Але ти десь тут.