Чарiвна ледi

Валео Лученко
О так, моя чарівна Леді,
це справді щастя -
дихати  тобою,
пахким повітрям ночі,
пити із кришталевих чар
це світло Місяця у повні,
відлуння слухати Зорі,
коли на вежі дзигарі
прибили північ
до муру камяного...
Це справді щастя,
Моя-Чарівна-Леді.