Ðûçüìû-50

Àíäðåé Áåëë
Âñå ðûçüìû ñîñòàâëåíû â ñîàâòîðñòâå ñ Áèëëîì Ì.

Ñòèõè.ðó íå ïðèçíà¸ò äèàêðèòè÷åñêèõ çíàêîâ (accent aigu, grave è ò.ä.)

Man-date – person-date

Ñâåòîôîð:  Le Rouge et le Vert, Le Rouge et Le Jaune

Tajj Mahal – òû æå ìàõàë

Demi Moor – half-ripe

…ñîëäàòà – sold data

ðóáëåíûé – ñòîþùèé ðóáëü

teriyaki – people who lose everything

Pigs/Figlets/Biglets

Vidal Sassoon – Âèäàë, ñîñóí?

Fastidious – fast and tedious/hideous

Marrons glacås – glazed morons

Rushdie al Harun

Marriage blanc – no fucking

Fetal tissue
Nu (new) menu

Argentinian dogo – waiting for godo/dogo

Snot – vernoie

Arsonist – ars + onanist

Joie de livre/ivre

Ivrit – from ivre

La deesse de l’ivresse under duress