Экзамен

Тереза Славович
Іспит по хімії

Ізомери – це, звичайно, круто
Тільки б знати що воно ,чи він,
Щось не повертається, забуте,
Бо сиджу за партою один

Бутлеров – він гарна був людина
Пам ятаю, як не можна знать?
Вивчу і обов’язково здати встигну
Тільки ви поставте мені п" ять