Рызьмы-52

Андрей Белл
Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

Bill, be Frank

Warshaw(ski) = Waugh + Shaw

Голландка – Dutchess

Cherrity – charity

Cantatrice chauve – shaved

Neuter Dame

Vinegar – Вы негр?

Privatize – opp. of publicize
Private eyes

Сторонники Осло – ослы

Sans-culottes – sans-Colette

Fouton – celui qui fait la foutre

Recount (votes) – raconteurs

Matzarella – Маца
In-continent – Pacific

Specific (Pacific) rim

Deux moiselles d’Avignon

American Association of (re)Tired People

Сeкундант – someone who takes seconds

Councilor at large – catch him

Boers – boergeois

Pre-served