Рызьмы-54

Андрей Белл
Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

«И в лётный сад гулять ходил»

The Oy-vey (Ivy) League

Ruffians – Russians -- les raffinеs

Fatigues -- fat and gay

Pedestrian – pederastian

Lawrence – low rents

Debu-tante

Жопа -- je pa

Хоть сейчас – hot now

Grannylated (granulated) sugar

Morphology – the study of sleep

Hebrew – he brew

Anti-essentialist – anti-essence – anti-gas

Tuesday – le jour a tuer
Wednesday – le jour a voter (Wotan)

Carmelites – хурма

Bull dozer

Freiheit – fry height/heat
 
Taiga (tiger) cannot change its spots

Francis of Narcissi (Assisi)

Fuhrer teutonicus (two tonicus)

Mолиться – mall shopping