Серце

Елена Федяева
Я до тебе мій коханий
Пам'ятаеш ще мене?
Моє серце наче в'яне
Та до тебе все веде.
Чи тебе,я мій коханий
Чи тебе тепер шукаю?
Бо без тебе серце в'яне
Я без тебе помираю.
Як та пісня про кохання
Проливалася між нами
Ті слова,як покарання
Знов мені все нагадали.
І чомусь тепер не можу
Підійти та цілувати
Я на привида так схожа
Біля тебе пролітати.