Пошепки з тобою

Елена Федяева
Поцілуй мене так ніжно
Щоб тебе запам'ятала
Поцілунком дивовижним
Я тебе десь там згадала.
Пошепки,від всіх ховатись
Улітати в синє небо
І так солодко кохатись
Наодинці,біля тебе.