stupid

Елена Федяева
I am a bad girl
Crying at night
Don't u think so?
Always allright!
Shaking my hands
And loudly scream
I haven't friends
My life is EX3M!
Cobain alive
Grunge is not dead
Man kills his wife
World going mad!