Безсилля

Ирина Опаляра
Без твоїх повідомлень я як квітка на сонці,
Що чекає на дощ під промінням ясним.
Пам’ятаю – сама наказала мовчати,
Але сили немає упоратись з цим.

Сталось це поміж нами – почуття народилось,
Наче хтось його вималював олівцем.
Все одно я не вірю, що нам не судилось,
Просто сили немає повірити в це.

30.06.04