Я нiчого не чую, не вiдчуваю...

Ирина Опаляра
Я нічого не чую, не відчуваю.
Я здалася без бою, зламала себе.
Я обрала свій шлях, переповнений болем,
І віднині у ньому не буде тебе.

І тепер дві самотності ходять десь поруч
Без надії, майбутнього і без життя.
Знов захочу злетіти – вже зламані крила
І до тебе мені вже нема вороття.

01.08.04