Заблукалий в свiтах

Валео Лученко
Двійнику,
ти не знаєш спочинку
Заблукалий в світах,
де твій Дім?
Маєш силу творити,
та що?
Що повідати маєш
і в чім
бачиш нашу з тобою роботу?
Ти мовчиш...
Бовваніють стовпи,
вітер знову вплітає
тужливую ноту
в симфонічну поему Шляху...

24.01.2003 - 04.02.2005