Дорога до Бога

Эльф Сильмэ
Сьогодні мало віри,
Але святих багато,
І храмів вже надміру,
А кожен день – то свято...

Релігія – вистава,
Це шоу для всіх нас,
Бо з нас ніхто не вірить
Пройшов той дивний час...

Скажи мені, де та дорога,
Що приведе мене до Бога
Чи не заросла терном зневіри,
Вкажи мені, я нею йтиму... вперед...

Ти знаєш, я бути лідером хочу
Щоби вести народ щодня і щоночі
Але я загубився, не бачать мої очі
Крізь темінь гріхів, крізь жадобу і гроші

Хотілося спитати - куди цей світ тікає?
У ньому жити важко, і віри вже немає...
Літають вже на небо – знайти бо хочуть Бога
Та все це їм даремно – не там його дорога...






Але шукаю правди,  я ще шукаю Бога,
Веду людей з собою, лише якась тривога
Усе скребе у серце, і непокоїть душу
А що, як я не знайду? Ні, я знайти-то мушу!

І хтось сказав мені у спину
«Це все дурня! Облиш-но, сину»
Та я повернувся до цієї людини,
Сказав: „Ні, я це не покину”...

Від нас відкололось ще кілька людей,
Вони відвернулись від віри дверей
Які все ще нас чекали в кінці
Того шляху, по якому йшли всі ...

Я все губився більше, кружляв, стояв на місці
І світло боже згасло, залишивсь наодинці
Лиш я, і шлях до Бога, усі ж бо потікали,
Лиш я, й моя тривога... А віри було мало...



І ось, годинник точний, що відміряв мій час
Впустив іще піщинку, і як, як вогник, згас...
Постав я перед брамою, я знаю, куди йти
Це є та Божа стежка, яку не зміг знайти...

Це є моя дорога до Бога,
Це є моя дорога до Бога,
Я бачу дороги тієї кінець
В кінці дороги чекає Творець...

Ти знаєш – то так дивно, відчути його подих,
Відчути своєю спиною, його легенький дотик...
Відчути, що існує,  що любить і цінує
Наш Бог усіх нас... Ти взнаєш – прийде час..

Я втратив масу часу, та не знайшов дороги,
Носив тоді і рясу, та не відчув я Бога,
А відповідь побачив, коли настав мій час.
Нема до нього шляху, бо Бог живе у нас.



Дорога до Бога,
Серед поля зневіри
Може, ще трохи,
І я побачу надію.

По дорозі до Бога
Буду я вічно йти
Кривавими ступнями
Залишаючи сліди
 









1. Телефони
2. Скажені бабки
3. Антидамба
4. Я можу...
5. Я це не люблю...
6. Привид комунізму
7. Мій шторм
8. Не хочу в армію
9. Скажи „ні” коноплі!
10. Друже
11. Пацифісти
12. Дорога до Бога
13. Безробітні
14. Дістала!
15. Аутентичний
16. Система
17. Сила непонимания
18. Сквозь горизонт
19. Революционер
20. Голоса миллионов
22. Сквозь горизонт
23. Улетай!
24. Остановите попсу!