колобiг круговорот

Валентина Силава
*  *  *
Куди діваються роки,
куди зникає життя,
дитинство моє веселе,
юність моя  дзвінка?
Де горе моє, де радість?
Куди дівається сміх?
Кохання моє болюче,
благання моє, мій гріх?

Все, що було пережите,
все відійде в небуття.
Що ж прийде йому на зміну?
Що, Боже, скажи.
- Життя…