Знайшла зорю свою

Наталья Демина
Серед усіх зірок яскравих
Знайшла на небі врешті я свою,
Вона спустилась на долонь мою
І серцем я відчула щастя спалах,
Ти – втілення бажань моїх дівочих,
Запалюєш ти сяйвом своїм ночі,
Так тепло й ніжно обіймають твої очі,
Що назавжди залишитись в них хочу,
Душа і серце кожну мить шепочуть:
Що я Тебе люблю, люблю, люблю...!