Котик

Тереза Славович
  .
Листувався котик з кішкою
Хизувався спійманою мишкою
Кицю, кицю , моє кохання!
Приходь до мене
Як буде світання
На ранок  мишка смакує дуже
Розділимо мишку
Як справжнє подружжя

І киця котику справно пише
А знаєш котику ,що у миші
Багато діток , у вашій коморі
То діткам буде велике горе
Як ти залишиш їх без матусі
Від шкоди такої свербить
У вусі.
Виконуй котик таке прохання
Відпустиш мишку
Прийду на світанні.