Нiколи

575
Закрутило, завертіло, завихряло
вирвами по воді,
кругами та колами,
ознобом по спині
хребет заморозило...
Миколо, Миколо! -
голос у прірву гукає нізвідкіль.
Ніколи, ніколи... -
відлунює кволо -
я в світ не вернуся.
Ніколи...