Ðûçüìû-60

Àíäðåé Áåëë
Âñå ðûçüìû ñîñòàâëåíû â ñîàâòîðñòâå ñ Áèëëîì Ì.

Ñòèõè.ðó íå ïðèçíà¸ò äèàêðèòè÷åñêèõ çíàêîâ (accent aigu, grave è ò.ä.)

Damage – dames
Homage – hommes

Salty cough – Saltykoff
Soy nuts – estoy nuts

Epater le bourgeois – âûìàçàòü áóðæóÿ ïàøòåòîì

Baby sittar – a small sittar
Baby shitter

Cheese-long – chaise-longue

An Eton graduate –  un etonne)
Estonian – Etonian

Evrey – every

Bog -- áîã

Condotieri – condo owners

Queer bec – Quebec – Queue bec

PTA – pitie

Ãóäåòü – to be good

Crap de Chine – shoddy goods from China

Finn de siecle – Sibelius

Dismember – not to remember

Chudak – chew duck

Visigoth – busy Goth
The sack of Rome – Goths’ visit

Pharmacist – farm help

Baltics – tics on balls