Рызьмы-61

Андрей Белл
Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)


A demain – a deux mains

Ecologists study e-coli

Vinaigre – Вы негр? 

Bestiality – insistence on the best
Are awake (Arawak) Indians

Честный – chesty

Superb – soup-herb

There’s something sinister about such dexterity

Mombasa – kielbasa

Polly + Esther = polyester

Coatery (coterie) – cloak room

Leszek – l’echec Kolakowski

Герой (Geroy) – Gay Roy

Опростился – oПрустился

Pharmacist – farm assist

Весталка – свисталка

Penis – seminal, penetrating, insightful

Spenglerian – star spangled banner

Munchuria

Мерять – merit
Mирить – mеrit

Бумага  (Bumaga) -- bum paper