Не проходит нет. не проходит нетттт! не проходииииит нееееееееет

Веттерок
MARIA, WHY DO YOU NEED THIS ARTICLE? YOU ACTUALLY DON’T!
I KNOW BETTER WHAT DO YOU WANT.
ALL YOU NEED IS LOVE! SO, LET IT BE,
LOOK AT ME. SCRATCH YOU HAND, SCRATCH.
DON’T PUT A PATCH.
LET THEM SEE.
ALL YOU NEED IS LOVE, LOVE
LOVE IS ALL YOU NEED.