Где сердце?

Валерий Вин
Де серце
http://valervinar.narod.ru/kiev/13-de_sercze.mp3

Em……………… Am7
Хитаються зорі у морі,
… Ao ………………… Em
де парус пливе, мов папірус.
… Go …………….  D
Чи це від коханого горе,
… F#o ……………..  Em
чи це від Бін Ладена вірус.

…….    H7 …………….. Em
Пр. Чи сон, чи примара все це?
…  D …………………. Dm6-E7
Минуле та справжнє – мить.
.  Am7 …………. G
І як дізнатись, де серце,
..  D ………….  G-E7
коли воно не болить.
.  Am7 …………  G
І як дізнатись де серце
… D ………….. Am
Коли воно не болить
… D ………….. C
Коли воно не болить
… D ……………………………  Em
Коли воно ливоно ливоно не болить.

Гей, море, неси мені пляшку
з листом від зорі золотої.
Без пляшки мені дуже важко,
бо впевнена я – саме той він.

Пр.

Від нього у темряві світло.
Хай буде шахрай він та злодій,
від нього одного розквітло
в душі моїй стільки мелодій.

Пр. Чи сон, чи примара – все це.
Минуле та справжнє – мить.
І як дізнатись, де серце,
коли воно не болить.
***
http://valervinar.narod.ru/links.html
www.valervinar.narod.ru