Ðûçüìû-62

Àíäðåé Áåëë
Âñå ðûçüìû ñîñòàâëåíû â ñîàâòîðñòâå ñ Áèëëîì Ì.

Ñòèõè.ðó íå ïðèçíà¸ò äèàêðèòè÷åñêèõ çíàêîâ (accent aigu, grave è ò.ä.)

Olphactory – old factory

Proustota – literary style a la Proust
Proustak – an uncomplicated person

Einwohner – stinker

Charles Pegui – ïåãèé

Foundry – Lost and Found

Jockular – characterizing a jock

C’est tout – say “two”

Papaya – mamaya

Hegelian – gigglianets, someone who giggles

Red actor – ðåäàêòîð/ðûäàêòîð

Oãðîìíûé – aãðîíîì

Wonderful – andrefool

Tancred – tank red

Disarm – defeet

Check – Czech

Common tatoes

Tit-a-tit

Essentialist – celui qui pompe l’essence

Jet setter – a dog who lives on a plane

Meateorology – the study of meat

Fur Elise – for lease/Elisa’s fur