Рызьмы-64

Андрей Белл
Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

Choreography – house chores

Florist – someone who installs floors

Something made from chocolate could shock a lot

Female auditor – audette, Odette – Одетта одета?

Tourist – two wrists

Sanchez – sans chaises

Patriot – pat riot
Pet riot’s day

Whooping Ukrainians (whooping cranes)

Phoenician blinds (Venetian)

Glans Phoenix

To forego – go for

Tray rеcherchе

Disembark – tear bark off a tree

Cop, you-are-late (copulate)

Russianality – rationality a la russe

Corneilled beef, boileau’d potato

Chicken breast a la Litovsk

Czickenslovakia

The significant udder

Oxymoron – a stupid bull, “dumb as an ox”

Foucault tail (folk tale)