Ой, ти Галю

Александр Гницевич
Ой, ти Галю

Ой, ти моя Галю що ж мені робити?
Тай піду я від дому щоб тебе зустріти.

Я ж тебе кохаю, я ж тебе люблю,
Знов тебе чекаю, знов тебе знайду.

Хай не буде поміж нас стрімка вода,
Все розвіє  вітер тай пройде журба.

Ой, ти Галю, Галю ластівка моя,
Ти моя кохана, ти моя весна.


Alexander Gnitsevich