Посвящён последнему звонку

Елена Федяева
Ось і все..Закінчилось дитинство,як фільм
Як книга,як щось улюблене для нас
І я вже тихо йду по школі
Заходячи у рідний клас

Ось дошка,парті,квіти і шпалери
Все так знайомо нам усім
І кабінет сусідній-це вже смішно
І вчитель з фізики-це він,не він!

Всі вчителі-такі вже рідні
Що йдеш до них,як до батьків
Але закінчилось дитинство
І не сказав все ,що хотів

Не встиг куратору соромно
Сказаті про вікно,про зламані стільці
Про двійку з хімії і з мови
Про вкрадені в сусіда олівці

Але для всіх ми вже дорослі
У вас є інші першачки
Ми теж колись такими були
Носили ми зелені піджачки

Але вже все...Закінчилось дитинство
Як фільм,як книга,як щось улюблене для нас
І я вже тихо йду по школі
Заходячи у рідний клас