Я не хотiв укр

Дмитрий Шевченко
Я не хотів тебе любити
І обіймати не хотів
Я не хотів з тобою разом жити
І людських пліток теж я не хотів

Я не хотів з тобою спати
І цілувати не хотів
Я не хотів від тебе дітей мати
Каяттів совісті я, видно, не хотів

І тобі серце моє дарувати
Упевнений я, точно не хотів
І якщо так хвилину подумати,
Нічого від тебе я не хотів

Я не хотів з тобою розмовляти
І проти волі щось робити не хотів
Я не хотів батьків розчарувати
І йти проти традицій предків не хотів

І не хотів я серце змушувати
Любити тебе, дуже не хотів
І не хотів тебе обманювати
Тому що знав, я не тебе хотів

devoted to K. N.