Kämmenet

Ģąščķ Ąķćåė
KÄMMENET
Yritin nousta.
Kylmät kämmenet
koskettivat yötä.
Punaiset, loukkauksen haavoittamat
silmäni
keksivät sateen.
Sitten tuli pimeys.
Meidät kaikki hävitti.
Tuleekohan taas päivä -
että näkisimme jälleen,
kämmenet herättäisimme
tästä pitkästä vankeudesta?
Marin Angel