Ðûçüìû-70

Àíäðåé Áåëë
Âñå ðûçüìû ñîñòàâëåíû â ñîàâòîðñòâå ñ Áèëëîì Ì.

Ñòèõè.ðó íå ïðèçíà¸ò äèàêðèòè÷åñêèõ çíàêîâ (accent aigu, grave è ò.ä.)

Chicken – Czech in – Czech him

Monet – monetarism

Sinemet – siniy miod (Med – Mediterranean)

Teuton – tetons – two tons

Quid pro quo – queer pro quo – squid pro quo

Delettantes – from “delete”

All wet, alouette

Danke schon – donky shown

Vulgarian – Bulgarian – vulgar – Volga Marxist

Command/commend economies

Infidelity Trust Company

Dormitologist – specialist in sleep disorders

Texa-dermist – taxidermist

Tolstoy’s Warren Peace
Hajji Murat (Napoleon’s marshal) 

From a dream: 
“We beg you, stop this awful screeching.   
  If you want to sing, you need some teaching…” 

Rockettes – sparrowettes

Impediment – embeddiment

Un poco loco

A Catalone – a lonely cat

To lose (Too loose)-Lautrec