Рызьмы-73

Андрей Белл
Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

Te Deum (Tedium)

Caught mapping (napping)

Art dec(k)-or(ation)

Unnamed sauces

Scoop d’etat

Prince Eagor (Igor)

Arrested for male Freud

Baking lot

Ulcer/Ulster

Nothing To-lose-Lautrec

Miss Twiggie/Piggie

Stakan/stachanovite

Muscleman/musilman

Wanderwoman

To pee or not to pee…

Sniffets (of tobacco)

Rabbit-syn – rebbetsin

Tiny (taynyi) sovetnik

Mocasin – mocco-sin

Kazus belly (Casus belli) – rasstroennyi jeludok

Jiuseppe – Jew sipping