Uжели папка маскарад...

Самарканд
ужели папка маскарад
и черезмерных колличество вращений
чревоугодие презренных
кущи пастернака
сияли слаще злака
я говорил бем бем
бежала ночью кипяток
девиц минутных полустанок
устала песня спозаранок
вращать лоскутья теней печорных
дремуче бродил купал
а оказалось тоже табу редко
а отже кажучи поневiрявсь
тай пiшов на люде свit
торбан закинувши за плечi степ
брунастий попелястий гайнув
пожежа розчинила потроху дiб
i майже науку досту ту вивчач
мовляв гарчав скреготав i iснував
у люльцi всесвiту нудота
спроквола надходив стяг
та й нiч далека

сначала и пошёл
и потом пошёл
повеяло подудло
пусть город дорог дорог
горсть ууличка
это синенльо
тоце
горстистые пропадажи
вжик жик кижик
копыцок копырек
ближе заинфелесо
он сне э э рарад
гусляр густяр
пошёл и вослед потом наначале
поток начанале
заиндевело

розтрощене узбіччя рана пастки
невігластво провалля тиші
і оксамиту тиждень філіжанка
і майже я що спричинився
і люди що не знають що робити

попсована попса

ісход ізма психоделічний ранок
закорлючка
халабуда часу
нагромаджено усього громами
заморочка морока присмерк
запаморочення роками ми
руками мами
завадив вадим вадав
шухляда повна опозиційної амброзії
звук зненацька стук
такі непевні абразивні рядки
двері вередливі зліва
сказать верес верещить
не треба куйовдити тему
сподівання змога рішучість робота
опанувати тиси ремств
зрозумій мій розум

робєрт самйлз

я устєл і я устул
я практічєскі устал
я устюл
устєл устіл
костьол
у степ у сти

оврагі о врагі
і досєлє жіть мєсхор
вєщамі рассвєло
енергорагнарьод
дочєрі бумагі
зорко пєрєждать
до станціі айпєтрі

дєті зной стєпные стрЕла
всесоюзная сгорела
клетела
лента лепкая смела
дачи вещи и шкапы
верьте дети в сундуках
молчал плотно страх

аусвайс гешефт блять   
аусвайс гешефт блять
аусвайс гешефт блять