Баклан Cormorant

Валерия Симонова
dark is the night
but yet more deeply
a cormorant's silhouette
is carved on the starless sky
a token of solitude


ночь темна
но еще черней
силуэт баклана
в беззвездном небе
знак одиноких


fifi



Above the river,
stone still in silent vigil
a lone cormorant-
black against an ink-dark sky
this cold and moonless nigh


над рекой
камнем стоит на страже
одинокий баклан
черный в чернильном небе
холодной безлунной ночи


Crane Haven