утренний разговор morning

Валерия Симонова
april morning
one by one the snowflakes
become dewdrops


апрельское утро
снежинки одна за другой
стали росой


fifi


April morning,
they seem to be snowflakes
swirling pear blossoms

апрельское утро
снежинками кружится
грушевый цвет


Crane haven



swirling blossoms
just the time of your falling
I'm happy

Кружат лепестки
Вот-вот коснутся земли –
И счастью конец


fifi



Cloudy dawn;
on the window glass-
raindrops' sound


облачно утром
в окошко стучат и стучат
дождинки


Crane haven



In the distance,
the morning bird's song lingers
steam rises from your cup


там, вдалеке,
не смолкает утренний щебет
чашка твоя дымится



Crane Haven



peeping out
a little wrinkled leaf
hope beyond hope


выглядывает
маленький сморщенный лист
паче чаяния



fifi