Палiтра

575
чорним лакують
червоне тло заходу
тіні спочилих
..................
срібним рихтують
ніченьку темну
привиди Замку
................
жовте з гарячим,
срібне з червоним
чорне з червленим
все - на палітру
літери дивні -
давнє закляття
дивіться зрячі,
слухайте чулі
вже пробиває
Сьома Година