***лиш протяг шарудить

575
лиш протяг шарудить і миші
у сінях,
тиші немає в світі
сіті ловчі поставлено
на горобину душу,
а в неї ніч попала
палата ожила - на стінах
іде виcтава тіней
душе горлянку кашель -
ніц! я не злякаю людолова,
закрию в табакерці і втоплю
в настоянці болеголова,
тож не відомо ще
хто вийшов тут на лови...