Сумую для ценителей белорусской мовы

Солодкова Алена
Ў чайнiкавых вантробах –
        ядлоўцавыя галiначкi.
Ў сэрцы –
        рачулкi маланак.
Чакаю натхнёналобай.
Басаногай вытоптваю ганак…

Ты прыходзь.
Хаця б на хвiлiначку.