Возвращаясь домой

Валерия Симонова
Along the curbside,
pink petals drift in the wind
late afternoon-
the sun's rays soften the chill
heading home down Thirty-fifth.


Вдоль тротуара
Ветер несет лепестки
Сквозь вечерний холод
Вместе с солнцем иду
Домой по Тридцать Пятой


Crane Haven



familiar to me
every stone of the pavement;
never getting tired
as I squint against the sun
heading home down Arbat-street


хроший знакомый -
каждый камень мостовой
здесь не устанешь…
жмурясь на вечернем солнце
бреду домой по Арбату



fifi



In distant cities,
we both pace along the pavement
heading home-
as the sun sheds its last rays
maybe not so different...


в далеких городах
шагаем по мостовой
возвращаясь
в последних лучах солнца
не такие уж разные…


Crane Haven