Гринджоли

575
Сядем разом на гринджоли
Та й поїдемо до школи
З гірки прямо на долину
Де рясніє кущ калини
Кетяхами снігурів

Сядем разом на гринджоли
Та й махнем за видноколи
Через гори, полонини
Через землі тугарині
Через мостик, через рів
У якому Змій горів

Сядем разом...
.......Сядем разом....
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

А якщо відкинуть жарти
І розплющить раптом очі,
То побачиш - жерло прірви -
Ти - з краєчку, ти - один
Метрономно стук хвилин
З аритмією аорти тут змагається
На корті - дві самотності,
Подача. Ейс...
Гра скінчилась, дівка плаче
Едельвейс в петлиці в'яне
Не сумуй, не плач, кохана
Ця самотність - в нагороду,
в нагороду - твоя врода
І розплата, і розплата...
Це самотність, не сумуй
:-)

©2005 Ingvar Olaffson