Рызьмы-82

Андрей Белл
Все рызьмы составлены в соавторстве с Биллом М.

Стихи.ру не признаёт диакритических знаков (accent aigu, grave и т.д.)

Better laid than sorry

Knight errant on a night errand

To sneeze it – снизить

Le pissenlit – a dandelion (pisse-en-lit, pee-in-bed)

Gnoseology – the science of gnawing bones

Louis Pasteur – pas Steur (a breed of an ox)

Geisha – a lesbian
Gay Shah

Everydicka (Euridice)

Echosystems/egosystems

Шов/chauve/ушов

Celery/salary

Duchess – a Dutch woman

Wolf in cheap(sheep’s) clothes

A eto kto?  -- Kak aeto kto?  Мы с Cocteau. 

Ogre – ogurec

Tamerlane – Timur Lane

Boulevard de Clichе

Pogoda –pagoda

Eataly (Italy)