***

Дмитрий Березин
Напиши вірші
Загорнуті в осіннє листя
Увікни сіді
Одягни старе намисто

Відчини вікно,
Вдихни брудне повітря
І жовте листя... нехай летить воно...
Просто так... по вітру

Вийди в місто
Відчуй як плине час
Роки летять так швидко...
Хто буде після нас?

Може вони будуть кращі?
І винайдуть щось потужне
А ми вже мабуть пропащі...
І сили в нас вже не буде.

Осінь висить над містом...
Сині хмари скоро пройдуть
І небо буде знову чисте
Аж поки сніги його не знайдуть

Але ти не думай про зиму
Краще сядь і напиши пісню
Час вже так швидко не плине
Здається, зараз мозок трісне...

Стоп... час зупинився
Ти навіки залишишся в осені
Зміст життя нарешті розкрився
Світ пустий... одні покоси

...Ніхто й не згадає про цю осінь
Хоч ти в ній будеш вічно жити
Не пожаліють тебе зовсім
Не покладуть на могилу квіти...

Світ буде безмежним для тебе
Таким про який ти мріяла
Прозоре як скло блакитне небо
І щоб від нього вічністю віяло

Збулося...
Небо... вітер... покоси...
і ти опустила повіки...